Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 1 έως τις 7 Δεκεμβρίου

Τοξότης

Ενδεχομένως ένα γεγονός στον επαγγελματικό τομέα να σας απασχολήσει, μια πίεση στα οικονομικά να σας προβληματίσει και μια ιστορία από το παρελθόν, που τώρα βγαίνει στην επιφάνεια, να σας βάλει σε περίσκεψη.

Tip:Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, φροντίστε τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας και αποφύγετε διαπληκτισμούς.

Αιγόκερως

Κύριος παράγοντας ενίσχυσης της καθημερινής ζωής από πλευράς διευκόλυνσης είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας για ένα μεγάλο διάστημα. Η παράσταση της καλής της όψης με τον...
Άρη σάς βοηθά να ισορροπήσετε το συναίσθημα με τη λογική και να έχετε επιτυχία στις επιδόσεις σας. Μετά τις 3 του μήνα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας ανακουφίσουν από ένα βάρος. Συναντήσεις και συζητήσεις αποκτούν ενδιαφέρον.

Tip: Αποφύγετε έκθεση σε κινδύνους.

Υδροχόος

Αρχίζει να διαμορφώνεται ένα καλύτερο κλίμα με τη νέα σελήνη του Δεκεμβρίου. Δυστυχώς οι δυσκολίες συνεχίζουν να υπάρχουν, ενώ η καθημερινότητα στη δουλειά ή στην κοινωνική σας ζωή δεν σας βοηθά, άλλοτε πρακτικά και άλλοτε συναισθηματικά. Το κυρίαρχο κλίμα είναι πολύ διαφορετικό από το χαρακτήρα σας, ενώ οι άνθρωποι γύρω σας είναι απορροφημένοι από προβλήματα που εσείς ίσως δεν θεωρείτε σοβαρά.

Tip: Υπερασπιστείτε φιλίες και αγάπες.

Ιχθύες

Η κατάσταση είναι γρήγορα εξελισσόμενη αλλά και ενδιαφέρουσα. Ένας νέος άνεμος φυσά μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής. Ο Άρης τερματίζει τη διαδρομή του στην Παρθένο ολοκληρώνοντας τις εκκαθαρίσεις στον τομέα των σχέσεων. Η Αφροδίτη παραμένει σταθερά στον Αιγόκερο εξυπηρετώντας τις ερωτικές ή κοινωνικές σας ιδιοτροπίες. Γενικότερα πρέπει να είστε πιο αποφασιστικοί και πιο επινοητικοί, για να πετύχετε το σκοπό σας.

Tip: Καταπολεμήστε τους φόβους σας.

Κριός

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου σάς δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Η Αφροδίτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας κάνει αισθητή την παρουσία σας παντού και εξυπηρετεί τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ο Άρης δεν είναι πολύ φιλικός μαζί σας, καθώς επιμένει στην καλλιέργεια αντιξοοτήτων στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο στα αισθηματικά παραμένετε ευνοημένοι. Προσέξτε τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων.

Tip: Βάλτε νέους στόχους.

Ταύρος

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται γύρω σας και, παρά τον επεισοδιακό χαρακτήρα των ημερών, εσείς καταφέρνετε ευκολότερα αυτό που θα επιδιώξετε. Οργανώστε τις υποθέσεις σας και προσδιορίστε τους στόχους. Αξιοποιήστε επιχειρηματικές ή αισθηματικές ευκαιρίες, γιατί από την επόμενη εβδομάδα το κλίμα αλλάζει στους τομείς αυτούς. Υπολογίστε έκτακτα έξοδα που θα παρουσιαστούν.

Tip: Ανεφοδιαστείτε οικονομικά.

Δίδυμοι

Ο Άρης, πριν αποχωρήσει από την Παρθένο, σας πιέζει στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων σχετικών με το σπίτι ή την εργασία. Η Αφροδίτη προσπαθεί να ανεφοδιάσει το ρεζερβουάρ των χρημάτων σας, αλλά έκτακτα έξοδα γίνονται αφορμή να αδειάζει ξανά. Η κοινωνική σας ζωή παρουσιάζει ενδιαφέρον, ενώ τα προσωπικά σας απαιτούν εξυπνότερο χειρισμό.

Tip: Διατηρήστε τις ισορροπίες.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη παραμένει σταθερά απέναντι από το ζώδιό σας βοηθώντας συχνά τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Μέσα από αυτές μπορείτε να βοηθηθείτε σε τρέχουσες υποθέσεις σας. Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα με μέτρο και αναζητήστε αρωγούς στη ζωή σας.

Tip: Οργανωθείτε στην εργασία σας.

Λέων

Η πρώτη εβδομάδα είναι λίγο νευρική, αλλά η νέα σελήνη μετά τις 3 σας βοηθά να συγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να πετύχετε ευκολότερα τις επιδιώξεις σας. Η εργασία θα απορροφήσει το δυναμικό και το χρόνο σας. Κάποια έκτακτα οικονομικά προβλήματα θα σας απασχολήσουν, αλλά μπορείτε αρκετά εύκολα να βρείτε λύσεις για αυτά. Μην αφήνετε την ευκαιρία μιας ερωτικής εμπειρίας ή μιας συναισθηματικής αποκατάστασης.

Tip: Προσέξτε τα οικονομικά σας.

Παρθένος

Άγχος και εκνευρισμός θα χαρακτηρίσουν την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου. Γρήγορα, όμως, απαλλάσσεστε από την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε αντιθέσεις. Μην είστε απρόσεκτοι όταν οδηγείτε και μην παραμελείτε ενοχλήσεις στην υγεία. Στον επαγγελματικό τομέα η ατμόσφαιρα παραμένει έντονη. Φόρτος εργασίας και αντιξοότητες συσσωρεύονται. Ωστόσο έχετε μικρές εκτονώσεις στην ερωτική σας ζωή.

Tip: Αποφύγετε κάθε είδους αντιθέσεις.

Ζυγός

Η νέα σελήνη του Δεκεμβρίου σάς βοηθά να κάνετε καινούρια σχέδια. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιμένει να κρατά συγκεντρωμένη την προσοχή στα αισθηματικά σας. Την ίδια περίοδο γεγονότα ενδιαφέροντα αλλά και μη διαδραματίζονται στο στενό περιβάλλον του σπιτιού σας. Παράλληλα προειδοποιείστε για αλλαγές που θα ακολουθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και καθόλου παρορμητικοί στις αντιδράσεις σας.

Tip: Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα.

Σκορπιός

Η νέα σελήνη στις 3 του μήνα σάς δίνει την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν στη λύση των πιο σημαντικών προβλημάτων σας. Οι διαπραγματεύσεις και οι επαφές όσων έχετε ελεύθερο επάγγελμα αποδίδουν περισσότερο. Συναισθηματικά υποστηρίζεστε από την τύχη, κοινωνικά βγαίνουν καινούριες γνωριμίες και σχέσεις στο προσκήνιο, ενώ μπορεί να προκύψει και μια αισθηματική σχέση.

Tip: Επενδύστε στις νέες γνωριμίες.