Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Το ψηλότερο άλογο της Ευρώπης έχει ύψος τρία μέτρα και ζυγίζει έναν τόνο [εικόνες]

Θα μπορούσε άνετα να είναι ελέφαντας, αλλά είναι είναι απλά το υψηλότερο άλογο που έχουμε δει ποτέ. Τρία μέτρα ύψος έχει το υψηλότερο άλογο του κόσμου και ζυγίζει έναν τόνο.


Ο Sovereign δεν είναι μονάχα το μεγαλύτερο άλογο της Ευρώπης. Δεν έχει σέλα στο νούμερό του «κάποτε είχαμε μια» αναφέρει ο Paul Evans αλλά «ψήλωσε ξαφνικά και του μεγάλωσε η περιφέρεια και δεν του έκανε καμία πλέον».

Το άλογο που ζυγίζει έναν ολόκληρο τόνο ανήκει στον Πώλ έναν νεαρό βενζινοπώλη, ο οποίος ομολογεί ότι κοστίζει ακριβά η συντήρησή του. Η οικονομική βοήθεια της φιλοζωικής οργάνωσης «Κόκκινη Αγελάδα» όμως, καθώς και η παραχώρηση του χωραφιού ενός φίλου για να φυλάσσει εκεί το αγαπημένο του άλογο, είναι σημαντικές.

Ως παιδί ο Πώλ ομολογεί ότι απολάμβανε τις ιστορίες του παππού του σχετικά με την περίοδο που ήταν άπορος και βοηθούσε έναν φίλο του σε στάβλο όπου διατηρούσε. Εκεί αγάπησε τα άλογα και αποφάσισε πως θέλει να αποκτήσει ένα και ο ίδιος.

Πρίν δύο χρόνια, παραδέχτηκε ότι βρήκε τον Sovereign μόλις δύο ετών τότε σε άσχημη κατάσταση. «Ήταν μόλις 1,5 μέτρο χωρίς ίχνος κρέατος στο σώμα του. Τον αγόρασε για 200 λίρες και γρήγορα έγινε πολύ γνωστό στην περιοχή εξαιτίας των διαστάσεών του καθώς ο κόσμος επισκεπτόταν τον στάβλο μόνο και μόνο για να τον θαυμάσει.


Koolnews.gr