Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Ποιός έβγαλε τα μάτια του μικρού Γκουό; H αστυνομία δεν πιστεύει πια το σενάριο της εμπορίας οργάνων

Παρότι η κινεζική αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι τα μάτια του μικρού Γκουό έβγαλαν και έκλεψαν μέλη συμμορίας εμπορίας οργάνων, τελικά άλλαξε κατεύθυνση στις έρευνες και αναζητά τι πραγματικό συνέβη στο μικρό παιδί.

Σύμφωνα με την αστυνομία το παιδί βρέθηκε από τους γονείς του, πνιγμένο στο αίμα, σε ένα...
χωράφι κοντά στο σπίτι του. Ηταν αναίσθητο και οι δύο βολβοί των ματιών του βρίσκονταν στο χώμα, λίγα μέτρα πιο πέρα. Αρχικά οι Αρχές πίστεψαν ότι οι έμποροι είχαν αφαιρέσει τον κερατοειδή χιτώνα των ματιών του παιδιού για να τον εμπορευθούν παράνομα. Ωστόσο οι αναλύσεις έδειξαν ότι ο χιτώνας βρισκόταν στη θέση του και η θεωρία της εμπορίας οργάνων έμενε στον αέρα.

«Ο χιτώνας δεν πειράχτηκε, δεν πρόκειται λοιπόν για εμπορία οργάνων» δήλωσε αξιωματούχος στην κινεζική καθημερινή εφημερίδα «Beijing Youth Daily».

Το μικρό παιδί ρωτήθηκε στο νοσοκομείο και είπε ότι του επιτέθηκε μια γυναίκα, με περίεργη προφορά. Την ώρα της επίθεσης του είπε: «Αν κλάψεις, θα σου βγάλω τα μάτια». Ο Γκουό μόλις της είχε πει ότι δεν ήθελε να την ακολουθήσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αγοριού η γυναίκα χρησιμοποίησε ένα κλαδί δένδρου για να βγάλει τα μάτια. Η κινεζική αστυνομία προσφέρει 12.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για το δράμα που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Στο νοσοκομείο ο Γκουό δεν γνωρίζει ότι δεν ξαναδεί ποτέ το φως της ημέρας. Στον θείο του ρώτησε «Πότε θα ξημερώσει; Τι ώρα είναι; Γιατί κανείς δεν ανάβει το φως;». Προς το παρόν κανείς δεν θέλει να του πει την αλήθεια.

Οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι όταν ξεπρηστεί στο πρόσωπό του και σταθεροποιηθεί θα γίνει εγχείρηση και θα εμφυτευθούν δύο ψεύτικα μάτια. «Θα κάνουμε την επέμβαση ώστε ο Γκουό να μη φοβίζει τους άλλους και ώστε και ο ίδιος να μπορεί να ζει μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή και να θυμάται το χρώμα του ουρανού και τις ευχάριστες εικόνες που υπάρχουν στη μνήμη του».

Παρότι οι γονείς του Γκουό είναι αγρότες και δεν διαθέτουν τα χρήματα για μια τέτοια επέμβαση, δεκάδες άτομα έκαναν δωρεές για το μικρό αγόρι και ήδη συγκεντρώθηκαν 10.000 δολάρια. Πηγή Parismatch

Πηγή: iefimerida