Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

"Λιμοκτονούσα για να είμαι αδύνατη... Είχα τρεις τρύπες στην καρδιά"

Ήταν ένα από τα σύμβολα του σεξ της δεκαετίας του ’90. Με τη συμμετοχή της στην ταινία "Άγρια Ορχιδέα" έγινε η φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού και τα αισθησιακά εξώφυλλα έπεσαν βροχή για την Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιό.

Η Κάρε Ότις, πρώην σύζυγός του Μίκι Ρουρκ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αυστραλιανή...
έκδοση της Vogue αποκάλυψε πως λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της από τις εξαντλητικές δίαιτες στις οποίες υποβαλλόταν, προκειμένου να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο αδύνατη.

"Τότε δεν ήθελα να παραδεχτώ πως λιμοκτονούσα, έκανα εμετό και ακολουθούσα σκληρά προγράμματα άσκησης προκειμένου να έχω τα σωματικά χαρακτηριστικά που επιβάλλει η βιομηχανία της μόδας" εξομολογήθηκε η 44χρονη και πρόσθεσε:

"Τώρα, θέλω να ξορκίσω το παρελθόν μου, που χαρακτηριζόταν από έντονα αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές".

Μάλιστα, η Ότις ανέφερε πως ποτέ δεν απάντησε σε γράμματα θαυμαστριών της που της ζητούσαν συμβουλές ομορφιάς, καθώς αυτά που θα τους έλεγε θα ήταν πολύ σκληρά.

Το καθημερινό διαιτολόγιό της εκείνη την περίοδο περιελάμβανε έξι καφέδες και μερικά πακέτα τσιγάρα, τα οποία της προκαλούσαν τόση ένταση, ώστε τη νύχτα χρειαζόταν να πάρει υπνωτικά.

"Μετά από 20 χρόνια πείνας, απέκτησα 3 τρύπες στην καρδιά. Τα δόντια, τα νύχια και τα μαλλιά μου έπεσαν. Αυτό που έβλεπαν στις φωτογραφήσεις ήταν περούκες και ποστίζ που φρόντιζαν γι αυτά οι επαγγελματίες κομμωτές.

Σε όσους με ρωτούσαν έλεγα ότι έκανα υγιεινή διατροφή και έτρωγα πλιγούρι βρώμης, κοτόπουλο και λαχανικά", κατέληξε.