Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Η πρώτη κρίση στη σχέση του ζευγαριού;

Μπορεί Κειτ και Γουίλιαμ να έγιναν πρόσφατα γονείς, ωστόσο από ότι φαίνεται τα πρώτα «σύννεφα» στον γάμο τους δεν άργησαν να φανούν.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φαίνεται ότι είναι ...
ιδιαίτερα ενοχλημένη με τις εξόδους και τα νυχτοπερπατήματα του συζύγου της πρίγκιπα Γουίλιαμ!

Ο Γουίλιαμ μετά την δεκαπενθήμερη άδεια πατρότητας που πήρε επέστρεψε στα καθήκοντά του ως πιλότος διασώστης αφήνοντας μόνη τη σύζυγό του. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που είχε άδεια αντί να επιστρέψει στην οικογένειά του και τον νεογέννητο γιο του, προτίμησε την παρέα του κολλητού του φίλου με τον οποίο απόλαυσε θαλάσσια σπορ.

Σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα NOW η Κέιτ αισθάνεται απομονωμένη καθώς η μητρότητα είναι μια νέα εμπειρία για αυτή που δεν είναι εύκολη! Από τότε που ο Γουίλιαμ επέστρεψε πίσω στα καθήκοντα της δουλειάς του, η η Κέιτ βρήκε ιδιαίτερα πιεστικό το γεγονός να είναι μια μητέρα μόνη.

Είναι μια νέα εμπειρία για την ίδια και είναι δύσκολο να προσαρμοστεί. Στο πλευρό της πάντα βρίσκεται η μητέρα της Κάρολ. Μάλιστα το ζευγάρι ετοιμάζεται να φτιάξει δωμάτιο στο Kένσινγτον για την μητέρα της Κέιτ προκειμένου να βοηθήσει στο μπέιμπισίτινγκ.

«Είχε καλέσει κάποια φιλαράκια της στο σπίτι της μητέρας της, καθώς υπέφερε από πυρετό» αναφέρει μια πηγή. Γνωρίζει σε σχέση με τον Γουίλιαμ, ότι δεν μπορεί να βγει μια νύχτα έξω στην πόλη διότι οι άνθρωποι θα την κουτσομπολεύουν σε περίπτωση που αφήσει το μωρό της σπίτι και φύγει» καταλήγει η ίδια πηγή.