Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Όσο περισσότερο το σεξ τόσο μεγαλύτερος ο μισθός

Νέα έρευνα για τη σχέση μεταξύ στο σεξ και τον μισθό
Όσο περισσότερο το σεξ τόσο μεγαλύτερος ο μισθός

Μπορεί τα χρήματα να μην αγοράζoυν αγάπη όμως ο έρωτας σε κάνει να κερδίζεις περισσότερα χρήματα.


Οι υπάλληλοι που κάνουν σεξ περισσότερες από τέσσερις φορές την εβδομάδα έχουν 5% μεγαλύτερο μισθό, σύμφωνα με έρευνα του Nick Drydakis λέκτορα οικονομικών στο Anglia Ruskin University στο Cambridge της Αγγλίας.

Από την άλλη, αυτοί που δεν έχουν σεξουαλική δραστηριότητα κερδίζουν 3% λιγότερα από αυτούς που έχουν σεξουαλική δραστηριότητας, έδειξε μελέτη που δημοσίευσε το ινστιτούτο εργασίας στην Bonn στην Γερμανία.

Επίσης βραζιλιάνικη έρευνα του 2009, απέδειξε τη σχέση μεταξύ της συχνότητας σεξουαλικών επαφών και του μισθού, αναφέρει ο Drydakis.

"Και η έντονη σεξουαλική ζωή και ο υψηλός μισθός αυξάνουν την αυτοπεποίθηση πράγμα που με τη σειρά του έλκει τόσο περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ, όσο και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες", αναφέρει η Carole Lieberman, ψυχίατρος στο Beverly Hills.

"Οι όμορφοι άνθρωποι κερδίζουν σχεδόν 3-4% περισσότερα από έναν απλό τύπο ανθρώπου, αναφέρει στο “Beauty Pays: Why Attractive People Are More Successful,” ο Daniel Hamermesh, καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Τexas στο Austin.

Άλλη μία εκδοχή για τη σχέση σεξουαλικής ζωής και μισθού, ίσως είναι η καλή ψυχολογική και σωματική κατάσταση αυτού που έχει μια ενεργή ζωή, πράγμα που θα μπορούσε να τον κάνει πιο συμπαθή, παραγωγικό και δημιουργικό εργαζόμενο, αναφέρει η Tina Lowrey, υπεύθυνη marketing στο Hautes Études Commerciales de Paris, ένα business college στη Γαλλία.