Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Καθηγήτρια δίδασκε στον 17χρονο μαθητή… σεξ, αντί για αγγλικά

Για αποπλάνηση ανηλίκου κατηγορείται η 24χρονη καθηγήτρια αγγλικών Lesley Ann Sharp που δίδασκε σε γυμνάσιο του Ντάλας.

Πιο συγκεκριμένα η νεαρή καθηγήτρια πιάστηκε επ’ αυτοφώρω στη σεξουαλική επαφή με τον 17χρονο μαθητή της, από τη μητέρα του παιδιού…


Η Lesley Ann Sharp αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη σχέση μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή, την κατοχή και προώθηση παιδικής πορνογραφίας, ενώ κατηγορείται και για αλλοίωση της αλήθεια και ψευδορκία.

Μάλιστα, η 24χρονη καθηγήτρια φαίνεται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον 17χρονο περισσότερες από 25 φορές, σε μέρη όπως το αυτοκίνητό, το διαμέρισμά της, ακόμα και στο διαμέρισμά του, την ώρα που οι γονείς του μαθητή δεν ήταν στο σπίτι.

Όσον αφορά στις κατηγορίες για παιδική πορνογραφία, αυτές προκύπτουν από φωτογραφίες που η Sharp φέρεται να αντάλλασσε με το αγόρι μέσω μηνυμάτων, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αστυνομικές αρχές ισχυρίζονται ότι η Sharp και ο μαθητής, αντάλλαξαν 116 τηλεφωνικές κλήσεις, 173 MMS και 15.371 μηνύματα κειμένου μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου.

Η 24χρονη φέρεται να προσπάθησε να διαγράψει τις φωτογραφίες και τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον ανήλικο, πριν παραδώσει το τηλέφωνο και τον υπολογιστή της στις αρχές. Τις φωτογραφίες αυτές τις είχε περάσει από το κινητό της τηλέφωνο και στο laptop που χρησιμοποιούσε και στο σχολείο.

Σε επιστολή του προς τους γονείς των μαθητών, ο διευθυντής του λυκείου Ronald Jones επιβεβαίωσε την ανήθικη σχέση και έγραψε ότι «η Sharp ήταν μία νέα εκπαιδευτικός που δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σχολείο το επόμενο έτος». Η εκπαιδευτικός ήταν νέα στο προσωπικό μας και πιστεύεται ότι είχε σχέση μόνο με ένα μαθητή», κατέληξε λέγοντας ο διευθυντής.