Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

«Γέμισε η οθόνη με ένα τεράστιο αιδοίo, νόμιζα ότι έγινε θαύμα», δηλώνει ο Σταρόβας

Για το σοκ που ένοιωσε όταν είδε για πρώτη φορά ερωτική ταινία μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Δημήτρης Σταρόβας σε ...
πρόσφατη συνέντευξή του.

«Έπαθα σοκ στα δεκαπέντε μου όταν πήγα σινεμά να δω μια τσόντα. Μεγαλόδειχνα λίγο. Με σηκωμένο το γιακά το έπαιζα δεκαοχτάρης και ο ταξιθέτης ξεγελάστηκε. Επρόκειτο για αθώα ψευτοπορνό εκείνης της εποχής, οπού κάπου κάπου κοβόταν η κανονική ταινία και έπεφταν στην οθόνη οι σκληρές σκηνές. Κι εκεί που έβλεπα κάτι γυμνούς ώμους, κάτι μπούτια και μερικά βαθιά ντεκολτέ όλα κι όλα, αλλάζει ξαφνικά το πλάνο και κατεβαίνει η κάμερα χαμηλά, ανάμεσα στα πόδια μιας γκόμενας χωρίς εσώρουχο. Και γεμίζει η οθόνη του σινεμά με ένα τεράστιο αιδοίο, από τοίχο σε τοίχο. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Άλλαξε η δομή του σύμπαντος. Ανοίξανε οι ουρανοί. Νόμιζα ότι έγινε θαύμα».

Αυτό δήλωσε, με το γνωστό χιούμορ του, ο Δημήτρης Σταρόβας στην Real News. Προσθέτοντας, σχετικά με ένα άλλο πολιτισμικό σοκ που έφαγε «Το τρίτο πολιτισμικό σοκ το ένιωσα όταν επαναπατρίστηκε η θεία μου η Παναγιώτα. Ήμουν επτά ετών, πήγαμε σπίτι της να την δούμε και μου έφτιαξε πατάτες τηγανιτές με μαγιονέζα. Δοκίμασα κι έπαθα ήττα. Φώναζα στη μάνα μου να πάει να βρει που την πουλάνε αυτή τη μαγική αλοιφή».


Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο ταλαντούχος κωμικός μίλησε και για την μεγαλύτερη βλακεία που έχει κάνει «Η πιο τεράστια βλακεία μου ήταν ότι άφησα να μου φύγει ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Με δική μου υπαιτιότητα έχασα μια γυναίκα που δεν πρόκειται να ξαναβρώ ποτέ όμοια της. Δεν την παντρεύτηκα ποτέ. Αλλά παντρεύτηκα δυο άλλες κι έχω μια κόρη. Στον τρίτο μου γάμο λέω να παντρευτώ έναν άντρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο».

Πηγή: iefimerida