Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Πανελλήνιο σοκ από το φονικό στο Αλεποχώρι Aχαΐας - Έβαλε στην κατάψυξη το νεκρό μωρό της για να κρύψει τον φόνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο Αλεποχώρι Αχαΐας κρατείται στο αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας και τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται να...
εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και να τις αποδοθούν κατηγορίες από τη Δικαιοσύνη.

H μάνα φέρεται να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη της, ωστόσο φέρεται να δηλώνει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου Θάνος Καρπής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είχαν διαπιστώσει πως πρόκειται για μια προβληματική οικογένεια που ζούσε απομονωμένη στην άκρη του χωριού με αποτέλεσμα προ έτους να έχει ζητηθεί να παρέμβει κοινωνική λειτουργός.

Η κοινωνική λειτουργός ήρθε, όμως δέχθηκε απειλές και αποχώρησε, όπως και η κοπέλα από το Βοήθεια στο Σπίτι που την συνόδευσε. Λίγο καιρό μετά, είχε επιχειρηθεί να πάρουν τα άλλα δύο παιδιά στο Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και πάλι είχαν επιτεθεί και τους είχαν απειλήσει.

Στο χώρο έχει κληθεί ιατροδικαστής, ενώ από την Αστυνομία διερευνάται ο ρόλος των συγγενικών προσώπων.

Το χρονικό αποκάλυψης του φρικιαστικού φονικού

20:55 Η οικογένεια φέρεται να είναι γνωστή στην αστυνομία για την εμπλοκή της σε υποθέσεις χρήσης ναρκωτικών ουσιών, κλοπών και διαρρήξεων. Η μάνα- τέρας φέρεται επίσης να έχει νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

20:10 Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα η οποία είναι 31 ετών ισχυρίζεται ότι χτύπησε το παιδί το Σάββατο και μόλις αντελήφθη ότι αυτό δεν είχε τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη. Ο άνδρας της έλειπε από την Πέμπτη. Όταν γύρισε, η γυναίκα είχε πάρει το παιδί και το είχε βάλει στην κούνια. Ο σύζυγός της υπέστη σοκ όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί.

19:50 Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στο Αλεποχώρι Αχαϊας αλλά και σε ολόκληρο το Πανελλήνιο, η δολοφονία ενός αγοριού από τα χέρια της ίδιας του της μάνας.

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο αυτής της ιστορίας, είναι οτι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα έβαλε το άψυχο σώμα του παιδιού (μόλις δύο μηνών) της μέσα στο ψυγείο του σπιτιού.

Πηγή: Thebest