Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Η μικρή Μαντλίν ... είναι ζωντανή

Κάπως έτσι θα είναι σήμερα η μικρή Μαντλίν Μακάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 από τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Τη φωτογραφία έδωσαν την Πέμπτη στη δημοσιότητα οι Βρετανικές αρχές. Στην αριστερή πλευρά διακρίνεται η Μαντλίν στην ηλικία των τριών ετών που εξαφανίστηκε και στη δεξιά φωτογραφία αποτυπώνεται το...
πρόσωπο της μικρής όπως πιθανολογείται ότι είναι σήμερα, στην ηλικία των εννέα ετών.

Την ίδια ώρα, η Σκότλαντ Γιαρντ αναγνώρισε 38 πρόσωπα από τα οποία θα πάρει καταθέσεις στο πλαίσιο της έρευνας για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν.

«Η έρευνά μας έχει προχωρήσει, στο βαθμό που έχουμε ταυτοποιήσει 38 πρόσωπα από τα οποία θέλουμε να λάβουμε καταθέσεις. Τα πρόσωπα αυτά προέρχονται από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και είμαστε σε ένα προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με κάθε χώρα σε αυτή τη φάση», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ. «Τα δώδεκα από τα πρόσωπα αυτά είναι Βρετανοί που βρίσκονταν (. . .) στην Πορτογαλία όταν η Μάντλιν εξαφανίστηκε», ανέφερε η ανακοίνωση αυτή.

«Συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι υφίσταται μία πιθανότητα η Μάντλιν να είναι ακόμη εν ζωή», επισήμανε ο αρχιεπιθεωρητής Άντι Ρέντγουντ.

Η βρετανική αστυνομία είχε αποφασίσει να αρχίσει δική της έρευνα μετά την απόφαση της πορτογαλικής να θέσει στο αρχείο την υπόθεση τον Ιούλιο του 2008.

Σε ανακοίνωσή τους οι γονείς Κέιτ και Τζέρι Μακάν «καλωσόρισαν θερμά την μετατόπιση της έμφασης της Μητροπολιτικής Αστυνομίας από την επανεξέταση (των στοιχείων) στην έρευνα».