Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας είδε την Κάιλι Μινόγκ να… κάνει σεξ!

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολλούς ως… τυχερός μιας και είχε την ευκαιρία να δει την Κάιλι Μινόγκ να… κάνει σeξ! Αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που ….

συμπεριλαμβάνεται στην νέα Αυστραλέζικη τηλεοπτική σειρά για τους INXS και σίγουρα είναι κάτι που η τραγουδίστρια δεν θα ήθελε με τίποτα να δει. «Οι άνθρωποι της Κάιλι ρωτάνε λεπτομερείς για το σενάριο και για το πως απεικονίζεται η ίδια σε αυτό. Δεν έχουν κανένα νομικό δικαίωμα να ζητήσουν αλλαγές, αλλά επιμένουν να της φερθούν με σεβασμό. Η συγκεκριμένη σκηνή (σ.σ. που έλαβε χώρα σε ένα αεροσκάφος της Qantas στα 90s) στην αρχή ήταν εξαιρετικά καυτή. Πλέον είναι περισσότερο υπαινικτική» δηλώνει σύμφωνα με την Sun πηγή από την παραγωγή.

Όλα συνέβησαν όταν ο Μάικλ Χάτσενς έπεισε την Κάιλι Μινόγκ να κάνουν σeξ κατά την διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης με τον τότε Αυστραλό πρωθυπουργό, Μπομπ Χοκ, να είναι στην μπροστινή θέση, να ακούει γέλια, να γυρίζει να τους κοιτάζει και να τους κλείνει το μάτι. Η ίδια βέβαια η Μινόγκ δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια, όμως το μυστικό της το πρόδωσε ο στενός φίλος του Μάικλ Χάτσενς, Νικ Έγκαν: «Δεν το έκαναν στην τουαλέτα, αλλά στο κάθισμα πίσω από τον Μπομπ Χοκ. Η Κάιλι ήταν τόσο μικροσκοπική που ο Μάικλ απλά έβαλε μια κουβέρτα από πάνω της. Ο Χοκ γύρισε και τους κοίταξε και τους έκλεισε το μάτι κατά την διάρκεια της πράξης. Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που η Κάιλι δεν θα έκανε ποτέ πριν γνωρίσει τον Μάικλ».

gossip-tv.gr