Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Οι 6 δικαιολογίες των αντρών για να αποφύγουν το σεξ!

Ο μύθος που θέλει τις γυναίκες να σκαρφίζονται απίθανες δικαιολογίες για να μην καταλήξουν στο κρεβάτι καταρρίπτεται, έπειτα από βρετανική δημοσκόπηση. Τελικά και οι άντρες λένε μικρά ψέματα για να αποφύγουν το σεξ!

Όπως έδειξε πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση (σε δείγμα 2.000 αντρών), οι 6 στους 10 έχουν απορρίψει τις ερωτικές προτάσεις των συντρόφων τους, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι μόνο οι γυναίκες που αισθάνονται πίεση στο κρεβάτι. Όσο για τις συνήθεις δικαιολογίες των αντρών για να αποφύγουν την ερωτική επαφή;


1. Αποδίδουν την πεσμένη τους λίμπιντο στην κούραση της ημέρας.
2. Λένε ότι δεν έχουν καλή διάθεση.
3. Αν νομίζετε ότι ο πονοκέφαλος είναι "προνόμιο" των γυναικών, απατάστε. Η πλέον συνήθης δικαιολογία των γυναικών πέρασε και στο αντρικό οπλοστάσιο.
4. Υπάρχουν όμως και πιο αστείες δικαιολογίες, όπως για παράδειγμα το ότι έχουν να βγάλουν βόλτα το σκύλο ή να ταΐσουν τη γάτα τους.
5. Ισχυρίζονται ότι έφαγαν παραπάνω από όσο έπρεπε.
6. Δηλώνουν ότι έχουν να δουν την αγαπημένη τους εκπομπή στην τηλεόραση.

Για ποιο λόγο όμως δεν θέλουν να έρθουν σε ερωτική επαφή; Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, πολλοί άνδρες αποφεύγουν το σεξ όχι επειδή βαριούνται ή έχουν χάσει το ερωτικό ενδιαφέρον για τη σύντροφό τους, αλλά για να κρύψουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

Στην πραγματικότητα, το 7% των ανδρών είπαν ότι δεν έχουν καθόλου στύση πια, ενώ ο ένας στους τέσσερις δήλωσαν ότι αντιμετωπίζουν κάποιου είδους στυτική δυσλειτουργία.

Ωστόσο, μόλις το 16% των γυναικών είπαν πως έχουν αντιληφθεί ότι ο σύντροφός τους πάσχει από διαταραχή στύσης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε ο όμιλος φαρμακείων Lloyds Pharmacy.