Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

5 λόγοι που ξυπνάτε κουρασμένη ακόμα και μετά από ένα 8ωρο ύπνου

Το να ξυπνάτε φρέσκια είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάτε καλά την μέρα σας Παρόλα αυτά, πολλές φορές μπορεί να νιώθετε κουρασμένη και το σωστό ξεκίνημα της ημέρας να φαίνεται ...
αδύνατο, παρότι έχετε κοιμηθεί το απαραίτητο 8ωρο. Αυτοί είναι οι συνηθέστεροι λόγοι για τους οποίους νιώθουμε εξαντλημένες τα πρωινά.

1) Ξυπνάτε στη λάθος φάση ύπνου

Ο ύπνος μας μοιράζεται σε κύκλους και μπορεί να ξυπνήσατε σε μη- REM φάση, που σημαίνει ότι ξυπνήσατε πριν προλάβετε να κοιμηθείτε πολύ βαριά. Προσπαθείστε να ξυπνήσετε σε μία φάση βαθύ ύπνου, που θα έχει ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα σας.

2) Ο ύπνος σας είναι κακής ποιότητας

Δεν έχει σημασία πόσες ώρες κοιμάστε αν ο ύπνος σας δεν είναι της ποιότητας που πρέπει. Ο κακής ποιότητας ύπνος οφείλεται σε παράγοντες όπως, ο ύπνος με κάποιο κατοικίδιο, η κατανάλωση ροφημάτων με καφεΐνη αργά την μέρα, ή ο θόρυβος στο περιβάλλον όπου ξεκουράζεστε.


3) Η κατανάλωση φαρμακευτικών ουσιών

Αν παίρνετε φάρμακα μπορεί αυτά να σας προκαλούν υπνηλία μέχρι το επόμενο πρωί. Ελέγξτε με τον γιατρό σας αν μπορείτε να αλλάξετε την δοσολογία τους ή ακόμα και τις ίδιες τις φαρμακευτικές ουσίες.

4) Διάφοροι ιατρικοί λόγοι

Κάποιες καταστάσεις του οργανισμού όπως η άπνοια μπορούν να συμβάλλουν αρνητικά στην ξεκούρασή σας. Διαταραχές όπως η κατάθλιψη μπορούν επίσης να απομυζούν την ενέργειά σας, και να μην επιτρέπουν να ξεκουραστείτε επαρκώς.

5) Δεν έχετε συντονίσει το βιολογικό σας ρολόι

Αν το πρόγραμμα ύπνου σας δεν είναι ισορροπημένο, το σώμα σας μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί στο ξύπνημα μία συγκεκριμένη ώρα κάθε πρωί. Προσπαθείστε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δείτε διαφορά στο πρωινό σας ξύπνημα.

Πηγή: to-mati