Ελάτε μαζί μας κάνοντας απλά ένα "LIKE"!

Παρακαλώ περιμένετε.... 10 δευτερόλεπτα...!!!...Παράβλεψη...

Απίστευτα, μοναδικά και πιπεράτα νέα!


Τελευταία νέα από τους 4 τροχούς!

Βρέθηκε 27 χρόνια μετά σκελετός γυναίκας σε τοίχο - Την είχε «χτίσει» ο άνδρας της

Ο σκελετός μίας νεοϋορκέζας δασκάλας, αγνοούμενης επί 27 χρόνια, εντοπίστηκε χτισμένος στο υπόγειο του σπιτιού της, στα προάστια της Νέας Υόρκης. Την είχε «χτίσει» ...
εκεί ο άνδρας της, αφού την είχε δολοφονήσει χτυπώντας την στο κεφάλι.
Βρέθηκε σκελετός γυναίκας σε τοίχο - Την είχε «χτίσει» ο άνδρας της

Η Τζοάν Νίκολσον είχε εξαφανιστεί το Δεκέμβριο του 1985 και ο σύζυγός της, Τζέιμς, πέθανε από φυσικά αίτια τον περασμένο Δεκέμβρη, σε ηλικία 82 ετών.

Το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε λενα συνεργείο καθαρισμού, ανάμεσα σε σωρό σκουπιδιών που βρισκόταν στο υπόγειο.

Ο σκελετός εξετάστηκε από ιατροδικαστή και διαπιστώθηκε ότι ανήκε στην 55χρονη δασκάλα του δημοτικού, η οποία είχε εξαφανιστεί 27 χρόνια πριν. Σύμφωνα με την εξέταση, ο θάνατος της γυναίκας είχε προκληθεί από χτύπημα στο κεφάλι.

Η 55χρονη Τζοάν είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου το 1985 στο σχολείο που εργαζόταν. Το ίδιο απόγευμα ο σύζυγός της τηλεφώνησε στην αστυνομία δηλώνοντας την εξαφάνισή της και προσκομίζοντας ένα δακτυλογραφημένο σημείωμά της.

Ως αιτία της εξαφάνισής της, είχε θεωρηθεί τότε ο θάνατος του 25χρονου μοναχογιού της, λίγο καιρό πριν, που της είχε κοστίσει ψυχολογικά. Ένας ντετέκτιβ, ωστόσο, είχε αμφισβητήσει ότι το σημείωμα που είχε παρουσιάσει ο σύζυγος ήταν σημείωμα αυτοκτονίας.

Οι αρχές είχαν διεξάγει μεγάλη έρευνα στην περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον σύζυγο της δασκάλας να μιλάει για «πρωτοφανή πόνο».

Μετά το εύρημα, αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Πράγματι έχουμε κάποια αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με αυτόν».