Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοκάρει η καταγγελία 22χρονης - "Έπεσα θύμα βιασμού από το νέο σιρόπι"

Η καταγγελία δημοσιεύτηκε στο tromaktiko.blogspot.gr

Παίρνω το θάρρος να "εξομολογηθώ" την περιπέτεια που έζησα το περασμένο Σάββατο, εγώ και μια φίλη μου, σε μαγαζί της Χαλκιδικής, για πρώτη φορά, και μετά από πολύ σκέψη, για να προσπαθήσω μέσα από τη σελίδα σας, να αφυπνίσω με τον καλύτερα δυνατό τρόπο, νέες κοπέλες που βγαίνουν στα νυχτερινά μαγαζιά και μπορούν να πάθουν ότι εμείς, δυο κοπέλες 22 και 19 ετών.


Το μαρτύριό μας ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο σε νυχτερινό κλαμπ της Βόρειας Ελλάδας, όταν βρεθήκαμε σε ένα μαγαζί για να διασκεδάσουμε. Κατά τις 2 τη νύχτα από διπλανή παρέα, μας προσέγγισαν 3 άντρες περίπου 30 ετών, όπου μας συστήθηκαν και άρχισαν να μας φλερτάρουν.

Η παρέα τους ήταν φιλική, και δεν έδειξαν δείγματα "κανιβαλισμού" ή κακών προθέσεων.

Κατά τις 3.30 και εγώ αλλά και η φίλη μου, αρχίσαμε να έχουμε συμπτώματα συμπτώματα ζάλης, ενώ ζητήσαμε τον λογαριασμό για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας.


Όμως λόγω της αδυναμίας μας, ο ένας από τη παρέα των 3 αντρών, μας είπε πως καλό θα είναι να μην οδηγήσω και να μας πάνε οι ίδιοι στο σπίτι. Δεν ξέρω πως είπαμε το "ναι" και από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι ούτε εγώ, αλλά ούτε και η φίλη μου τι ακριβώς συνέβηκε. Στις 8 το πρωί, βρεθήκαμε σε μια παραλία, κοντά στο μαγαζί που ήμασταν, μόνες, χωρίς τα εσώρουχά μας και με σημάδια κακοποιήσης.

Μάλιστα, η φίλη μου, διαπίστωσε πως είχε ξεραμένο σπέρμα στο πρόσωπο, τη κοιλιά της αλλά και στα γεννητικά της όργανα. Δεν είχαμε, αμυχές, σημάδια βιασμού με βάναυσο τρόπο ή κάτι που να προδίδει πως είχαμε αντισταθεί. Μάλιστα η φίλη μου, με τον φόβο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης αγόρασε το χάπι της επόμενης μέρας, το οποίο ήπια και εγώ.

Δεν καταγγείλαμε το γεγονός, αφού πραγματικά το κενό είναι τεράστιο αφού νιώσαμε την αδυναμία έως τη στιγμή που ξυπνήσαμε από τον έντονο ήλιο στις ξαπλώστρες παραλίας.

Κάναμε και οι δυο αιματολογικές εξετάσεις για όλα, οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν οτι δεν έχουμε τίποτα (ηπατίτιδα, κα) ενώ περιμένουμε και για τον ιό του HIV.

Ευελπιστούμε μέσα από αυτή την επιστολή μας, να διαδοθεί η περιπέτειά μας, και όσες κοπέλες υποψιαστούν οτιδήποτε περίεργο από άντρες που φλερτάρουν, να καλέσουν αμέσως την αστυνομία, για να τους ελέγξουν. Σας εκλιπαρούμε να μην δώσετε σε καμία περίπτωση τα στοιχεία μας και να μας προφυλάξετε αφού πραγματικά ζούμε από το πουθενά κάτι αδιανόητο και πολύ βαρύ ως γυναίκες. Δεν είχαμε δώσει ποτέ δικαίωμα και δεν θέλουμε να διασυρθούμε και άλλο μετά από αυτή τη περιπέτειά μας. Σας παρακαλούμε όπως το αναρτήσετε αυτούσιο, και να προσπαθήσετε να το διαδώσετε μέσα από τις σελίδες σας στα κοινωνικά δίκτυα, για να προφυλαχθούν όσο περισσότερο νέες κοπέλες σαν εμάς.

Αναγνώστρια

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΡΟΠΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στις Αρχές το περιστατικό εντοπισμού στη Θεσσαλονίκη ατόμου που είχε μαζί του το λεγόμενο σιρόπι του βιασμού, δηλαδή υγρό που περιέχει την ουσία GBL, η οποία χρησιμοποιείται σε άλλες χώρες από επίδοξους βιαστές.


Πρόκειται για ένα άχρωμο και άοσμο υγρό, το οποίο δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό, προκαλεί ζάλη, αναστολή των αντιστάσεων και προσωρινή απώλεια μνήμης. Και το χειρότερο, κυκλοφορεί νόμιμα στην αγορά, καθώς, όπως αναφέρουν στελέχη της Αστυνομίας, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό εξαρτημάτων αυτοκινήτων και δεν περιλαμβάνεται στον πίνακα απαγορευμένων ουσιών η κατοχή των οποίων διώκεται ποινικά. «Οταν μπαίνει στον ανθρώπινο οργανισμό, μεταβολίζεται σε άλλη ουσία, που είναι απαγορευμένη. Ωστόσο η κατοχή του υλικού είναι δύσκολο να διωχθεί ποινικά», υποστηρίζει στέλεχος της Δίωξης Ναρκωτικών. «Ο συλληφθείς, πλην της GBL, είχε επάνω του και άλλα ναρκωτικά, οπότε παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Ωστόσο, από τη στιγμή που μπήκε στην αγορά, ακόμη άγνωστο σε πιο βαθμό, θα πρέπει να κινήσουμε τη διαδικασία για την ένταξή της στον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών. Εχουν υπάρξει καταγγελίες από γυναίκες ότι έχουν βιαστεί αφότου κάποιος τους έριξε κάτι στο ποτό. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι οι βιαστές χρησιμοποιούσαν κυρίως χάπια έκσταση», αναφέρει αστυνομικός.

Συνέπειες

Το περιστατικό ωστόσο προκαλεί προβληματισμούς και σε άλλο επίπεδο, καθώς αντικατοπτρίζει μια αυξανόμενη τάση στην αγορά των ναρκωτικών, η οποία σχετίζεται με την οικονομική κρίση. Αυτή είναι η αναζήτηση νέων φθηνών συνθετικών υλικών, η κατανάλωση των οποίων προκαλεί παρόμοια αποτελέσματα με τη χρήση γνωστών ναρκωτικών. Οι αστυνομικές επιχειρήσεις, αλλά κυρίως η υψηλή τιμή των συμβατικών ναρκωτικών, αυξάνουν αυτή την τάση. Πέραν της χαμηλής τους τιμής και της δυσκολίας εντοπισμού, οι ουσίες αυτές προκαλούν παράπλευρες ζημιές στον οργανισμό του χρήστη, πολλές από τις οποίες είναι ακόμα άγνωστες. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το χημικό ναρκωτικό σίσα, το οποίο φτιάχνεται από μπαταρίες αυτοκινήτων και άλλα χημικά υλικά. Εχει κατακλύσει τις πιάτσες της Αθήνας λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής του τιμής. Οι συνέπειες που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό είναι καταστροφικές και οδηγεί πολύ γρήγορα στον θάνατο.

Οπως λένε αστυνομικοί, ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών περιπλέκεται
. «Αυτές οι ουσίες δεν ακολουθούν τους γνωστούς δρόμους των ναρκωτικών. Μπορούν να κατασκευαστούν οπουδήποτε, στην κουζίνα ενός σπιτιού, εάν το άτομο που το φτιάχνει έχει βασικές γνώσεις χημείας», αναφέρει παλαιό στέλεχος της Δίωξης. Σειρά νέων παραλλαγών ναρκωτικών, με λίγο διαφορετική μοριακή δομή αλλά παρόμοιες επιπτώσεις στον οργανισμό, προστίθεται κάθε χρόνο στα ναρκωτικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Εκτός από τις πιάτσες ναρκωτικών σε υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και σε στέκια των αστικών περιοχών, αυτή την περίοδο αγορές έχουν ανοίξει, όπως κάθε χρόνο, στα τουριστικά θέρετρα όπου κάθε καλοκαίρι παρατηρείται εισαγωγή ναρκωτικών. «Εκεί δεν υπάρχουν πολλοί πειραματισμοί, οι δράστες προσπαθούν να βγάλουν πολλά χρήματα σε μικρό χρονικό διάστημα, πουλώντας σε άτομα κατ’ εξοχήν άγνωστα. Οι ουσίες που συνήθως διακινούνται είναι το χασίς και η κοκαΐνη, αλλά και εκείνες που κυκλοφορούν σε κέντρα διασκέδασης, όπως το έκσταση και η κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη», αναφέρει αστυνομικός. Οι επιπρόσθετες αστυνομικές δυνάμεις που διατίθενται στις τουριστικές περιοχές κάθε καλοκαίρι αλλά και το Λιμενικό έχουν επιφορτιστεί και με την καταπολέμηση διακίνησης ναρκωτικών. Παράλληλα, στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιούνται στα αεροδρόμιο αλλά και στα δέματα που διακινούνται.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρέθυμνο: Ανέβηκε στα 1.700 μέτρα και είδε μπροστά του στο βουνό αυτές τις εικόνες [photos]

Η ανάβαση στο βουνό έκρυβε εκπλήξεις και μια σπάνια εικόνα Οι φωτογραφίες που έγιναν θέμα συζήτησης στο Ρέθυμνο...

Αναστασία, 50 ετών: "Κάνω το απόλυτο "κρεβάτι" με τον ξάδερφο του άντρα μου! Θέλω να..."

Ονομάζομαι Αναστασία και είμαι 50 ετών Είμαι παντρεμένη και έχω αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία έχουν μεγαλώσει και σπουδάζουν εκτός Αθηνών.

Αυτή η φοιτήτρια Νομικής παράτησε τις σπουδές της για να γίνει influencer στο Instagram

Η 21χρονη Grace Beverley αποφάσισε να παρατήσει τις σπουδές της στην Οξφόρδη για να γίνει μια influncer του Instagram.

Survivor 2: Οι δύο του τελικού, η ηχηρή απουσία και τα νούμερα τηλεθέασης

Ο ημιτελικός του Survivor πραγματοποιήθηκε ζωντανά από το Άλσος Βείκου με τους τρεις παίκτες να περιμένουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού που θα διεκδικήσουν 100.000 ευρώ είναι ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα.

Ετοιμάζεται η διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη;

Ο Alpha ετοιμάζει καθημερινή απογευματινή εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη και κάποιοι υποστηρίζουν ότι στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζουν την παρουσιάστρια διάδοχο της Ελένης Μενεγάκη.

Ξαναχτύπησε ο «νταής» σύζυγος - Μάρτυρας σκηνών βίας η 7χρονη κορούλα του

Δεν έβαλε μυαλό και έκανε πάλι τα ίδια - Ο οξύθυμος 45χρονος που είχε συλληφθεί στο παρελθόν σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου, είχε απείλησε με όπλο και εκρηκτικά τους γονείς και την σύζυγό του

Μυστήριο στην Αίγυπτο: Ανακαλύφθηκε σφραγισμένη, γρανιτένια σαρκοφάγος 2.000 ετών!

Το φέρετρο από γρανίτη είχε μήκος 185 εκατοστών και βρέθηκε σε βάθος 12 μέτρων δίπλα σε μία προτομή από αλάβαστρο, η οποία πιθανολογείται ότι αντικατοπτρίζει το πρόσωπο που βρίσκεται εντός της σαρκοφάγου

Τι «ανάβει» το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Ποιο ζώδιο θεωρείται ο βασιλιάς του σεξ, ποιο είναι το πιο «άγριο» στο κρεβάτι, ποιο τρελαίνεται με τις ταινίες πορνό και ποιο με το ταντρικό σεξ; Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο που να μην έχει κρυφά σεξουαλικά ταλέντα. Απλά το καθένα έχει τον τρόπο του Κριός

Eφημερίδα «Βατάν»: Ο Τσίπρας εκνεύρισε τον Ερντογάν

Ότι εκνεύρισε τον Ερντογάν ο Τσίπρας, γράφει η εφημερίδα «Βατάν» στο πρωτοσέλιδό της αναφερόμενη στην ελληνική καταγγελία στο ΝΑΤΟ ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη είναι όμηροι.

Υπάρχει ένα σουτιέν που κάνει το στήθος σας να μοιάζει λες και βγήκατε από πλαστικό!

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να μοιάζει θέα και να έχει ένα υπέροχο στήθος σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται;